White Crow Music Festival Leiden

White Crow Music Festival Leiden is een internationaal kamermuziekfestival dat wcmflzijn debuut maakte in 2010. Het festival brengt een verrassend programma uitgevoerd door jonge internationale top musici. Expressie, innovatie en experiment staan in het programma van WCMFL altijd centraal.

De organisatie is blij dat er wij ook dit keer een aantal zeldzame meesterwerken uit het kamermuziek
repertoire kunnen gepresenteerd kan worden zoals bijvoorbeeld G. Mahler’s 3de symfonie in bewerking voor pianokwartet en spannende bewerkingen van G.Gershwin.

Het ruimte geven en het podium aanbieden aan de jonge generatie van musici is één van de belangrijkste doelstellingen van het WCMFL.

Charity Events heeft het White Crow Music Festival Leiden georganiseerd. Het White Crow Music Festival Leiden heeft een eigen website, die gemaakt is door Charity Events en waar alle informatie over het festival staat. Daarnaast is er een Facebook account gelanceerd waar actuele berichten zijn geplaatst over het festival

Charity Events heeft al het drukwerk waaronder flyers, posters en toegangskaarten zelf ontworpen. Voor het festival heeft Charity Events het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden afgehuurd omdat dit dé ideale locatie is om het festival te organiseren. In de prominente Tempelzaal van het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden werd een verrassend, grensoverschrijdend en toonaangevend programma uitgevoerd door jonge internationale topmusici. Naast het regelen van de locatie en het drukwerk heeft Charity Events ook zorg gedragen voor de catering, techniek, belichting, huur van een vleugel, inzet van vrijwilligers en stagiaires.

 Zie ook: Voor meer informatie over het White Crow Music Festival Leiden kunt u terecht op www.whitecrowmusicfestivalleiden.com