Leerbedrijf

Charity Events erkend leerbedrijf
Per 1 maart 2010 is Charity Events gecertificeerd door ECABO.

ecabo

Alleen in een echt bedrijf leren jongeren werken. Stages zijn dus de kern van elke HBO/MBO-opleiding. Bedrijven die op zoek zijn naar een stagiair en een goede stageplek bieden, worden door ECABO erkend als leerbedrijf.

Charity Events is sinds 2010 gecertificeerd als ECABO leerbedrijf. In 2014 is Charity Events genomineerd voor hét Leerbedrijf van het jaar.

Beroepsonderwijs bedrijfsleven
Per 1 augustus 2015 is Charity Events ook gecertificeerd door Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

sbb-logo

Het bedrijfsleven en het beroepsonderwijs vormen samen de stichting. Samen zorgen wij ervoor dat de aansluiting van onderwijs naar de arbeidsmarkt wordt geoptimaliseerd. 

Vacature
Charity Events heeft regelmatig plek voor een stagiair, op dit moment is er een stageplek beschikbaar voor de periode vanaf augustus 2014.

Doe je een MBO opleiding Marketing & Communicatie niveau 4 en zoek je een stageplek waar je een afstudeeronderzoek kunt doen of doe je een HBO opleiding op het gebied van Communicatie en/of Evenementen Organisatie en zoek je een stageplek om werkervaring op te doen, dan kun je solliciteren bij Charity Events.

Tijdens je stage leer je het ‘evenementenvak’ kennen en ondersteun je de projectmanager bij het organiseren van evenementen en/of andere opdrachten. Je krijgt uiteraard tijd voor de taken die je voor je opleiding moet vervullen, maar we gaan er vanuit dat je vooral ook mee werkt aan de projecten van Charity Events.

Je bent nauwkeurig in je manier van werken. Tevens heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je stressbestendig, flexibel, creatief en heb je organisatorisch alles op orde. Het team van Charity Events is klein en hecht, dus je bent een echte ‘teamplayer’.

Afhankelijk van je opleiding en capaciteiten zorgen we voor een invulling van taken die bij je passen.

Interesse? Stuur dan je sollicitatie met daarbij je CV per e-mail naar w.keller.charity@gmail.com of bel ons via het mobiele nummer: 06-52571616

Leerbedrijf van het jaar 2014
Charity Events is dit jaar genomineerd voor het leerbedrijf 2014! Bekijk de beelden van alle genomineerde stagebedrijven, waaronder Charity Events (ID College Genomineerde leerbedrijven 2014 deel 2, minuut: 2:35)

https://www.youtube.com/watch?v=m-E5NNhjqdQ
https://www.youtube.com/watch?v=1U125yli3t4