Charity Congres Haarlem

Charity Events en Inholland Rotterdam gaan samenwerken!

Op woensdag 10 december 2014 organiseert een groep van 16 Inholland-studenten van de opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs (HTRO) een congres over Charity. Het onderliggende thema van het congres zal zijn Charity en Samenwerking en zal plaatsvinden op Inholland Haarlem.

Het uiteindelijke doel van het congres is tweeledig namelijk enerzijds bezoekers informeren over het onderwerp Charity en Samenwerking en anderzijds geld inzamelen voor het goede doel namelijk 3FM Serious Request.  Dit is een jaarlijks terugkerend evenement met als doel geld ophalen voor een “stille ramp”. Dit doen zij in samenwerking met het Rode Kruis. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website http://seriousrequest.3fm.nl/ . Alle opbrengsten van het Charity congres 2014: Charity en Samenwerking zullen dan ook gedoneerd worden aan 3FM Serious Request.

Op het congres zullen er verschillende organisaties aanwezig zijn waaronder nu ook Charity Events!

Charity Events zal tijdens het plenaire gedeelte van het congres hun visie op Charity en Samenwerking met de aanwezige bezoekers delen. Buiten een bijdrage aan het plenaire gedeelte zullen zij ook een workshop verzorgen waarin de praktijk van samenwerking op het gebied van Charity aan bod zal komen.cheque inholland

Op 19 december 2014 zijn alle activiteiten rond het Charity Congres, met als doel geld bijeen brengen t.b.v. Serious Request 2014, afgerond. De overhandiging van een cheque t.w.v.  €20.553,- bij het Glazen Huis in Haarlem was een mooie afronding van een succesvol fondsenwervend project.